Pedagogisch medewerker

Functieomschrijving

Kinderdagverblijf & BSO De Groene Tuin biedt via 2 locaties professionele opvang aan in een omgeving waarin kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en samen met andere kinderen spelen, leren en zich ontwikkelen. Kinderen worden uitgedaagd om ‘spelend wijs en wijzer’ te worden. Onze KDV’s en BSO’s zijn gevestigd in de gemeente Rotterdam, deelgemeente IJsselmonde en Charlois.

Voor onze locaties zoeken wij voortdurend

Pedagogisch medewerkers op MBO-niveau

Werken bij De Groene Tuin is afwisselend, leerzaam, uitdagend en leuk, maar ook intensief. Je werkt nauw samen met collega’s en krijgt ondersteuning van je teamleider. Bovendien stellen we in onze open organisatie eigen initiatief op prijs.

Als pedagogisch medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging, ontwikkeling en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Je weet ontwikkeling, opvoeding, opvang, educatie en zorg integraal en samenhangend vorm te geven. Je creëert een uitdagende speel- en leeromgeving waarin kinderen zich veilig voelen en alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Activiteiten stem je af op de leeftijd en vaardigheden van de kinderen. Je motiveert, stimuleert en instrueert, en zorgt er zo voor dat iedere dag goed en veilig verloopt.

Samenwerken is vanzelfsprekend voor je, zowel intern in je team als extern. Daarnaast zorg je voor een goed contact met opvoeders door samen over de ontwikkeling van de kinderen in gesprek te gaan.

Pedagogisch medewerker
Kinderdagverblijf Rotterdam

Wij vragen

Uiteraard heb je ook bij ons een afgerond diploma nodig om in de kinderopvang te kunnen werken, dat wil zeggen minimaal een SPW 3 of 4 opleiding aangevuld met een VVE en/of taalcertificaat op niveau 3F.

We vinden het belangrijk dat je leuk bent, lekker actief en zeer betrokken bent bij je werk.Je bent zelfstandig, kan goed met collega’s overweg. Ook vind je het leuk om flexibel te werken en kun je goed contacten leggen.

Wat bieden wij?:

 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO kinderopvang
 • Een goed inwerkprogramma
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en scholingsmogelijkheden
 • Een prettige werkomgeving binnen een groeiende organisatie
 • Overeenkomst op inval-/oproep-/vaste uren-basis
 • Tegemoetkoming in reiskosten
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk te doen.
 • Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.
 • Volop de ruimte om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen.

Als je geïnteresseerd bent in deze leuke functie vinden wij het fijn als je dat ons laat weten. We horen graag waarom jij deze functie zou willen.

Voor vragen kun je terecht bij onze hoofdleidster José Smits, tel: 010-4822811.

Kinderdagverblijf & BSO De Groene Tuin BV

Maak een afspraak

Op zoek naar een buitenschoolse opvang in Rotterdam? U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Meer informatie

Inschrijven

Inschrijven voor de buitenschoolse opvang kan bij ons op locatie, per e-mail of via ons inschrijfformulier. Natuurlijk zijn u en uw kinderen altijd van harte welkom om eens te komen kijken voordat u uw zoon of dochter bij ons aanmeldt.

Pedagogisch beleidsplan

Het pedagogisch beleid probeert duidelijkheid te scheppen naar alle betrokkenen en draagt bij aan de continuïteit van de geboden kinderopvang. Anders gezegd, hoe gaan we in onze dagelijkse praktijk om met u als ouders en vooral met uw kinderen. Het uitvoerende werk wordt gedaan door gediplomeerde pedagogisch medewerkers, die met volle aandacht voor elk kind het vizier hebben op het verbeteren van de kwaliteit van de BSO. Het pedagogisch beleid is geen star beleid maar zal inhoudelijk ter discussie blijven staan en waar nodig bijgesteld, bijvoorbeeld wanneer maatschappelijke opvattingen veranderen of wanneer de overheid met nieuwe regelgeving komt.

Gratis rondleiding aanvragen

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een rondleiding.


 • Informatie van de ouder • Informatie van het kind


Maak een afspraak.

Op zoek naar een buitenschoolse opvang in Rotterdam? U kunt geheel vrijblijvend langskomen voor een kennismaking.

Of bel ons direct 010 4822811